Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Wilhelmi, Brendan S."'
Autor:
Usman, Aminu, Lobb, Kevin, Pletschke, Brett I., Whiteley, Christopher G., Wilhelmi, Brendan S.
Publikováno v:
In Biochemistry and Biophysics Reports July 2021 26
This paper describes study of ciprofloxacin and isoniazid removal from aqueous solutions using coal fly ash (FA), kaolinite, perlite, talc and vermiculite. The adsorptive features of the adsorbents were evaluated for ciprofloxacin and isoniazid with
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10962/76846
Renewed focus on the sorption of hydrophobic organic chemicals (HOCs) onto mineral surfaces and soil components is required due to the increased and wider range of organic pollutants being released into the environment. This mini-review examines the
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10962/71614
Infrastructural problems force South African households to supplement their drinking water consumption from water resources of inadequate microbial quality. Microbial water quality monitoring is currently based on the Colilert®18 system which leads
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10962/71636
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Science, Technology, Innovation & Development; Oct2015, Vol. 7 Issue 5, p371-380, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.