Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Wild alleles"'
Publikováno v:
Biological Research, Vol 53, Iss 1, Pp 1-10 (2020)
Abstract The budding yeast Saccharomyces cerevisiae has been considered for more than 20 years as a premier model organism for biological sciences, also being the main microorganism used in wide industrial applications, like alcoholic fermentation in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb33f9e3f2a7448e83114402d807edc2
Autor:
Roberta eCalafiore, Valentino eRuggieri, Assunta eRaiola, Maria Manuela eRigano, Adriana eSacco, Mohamed I. Hassan, Luigi eFrusciante, Amalia eBarone
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 7 (2016)
The tomato is a model species for fleshy fruit development and ripening, as well as for genomics studies of others Solanaceae. Many genetic and genomics resources, including databases for sequencing, transcriptomics and metabolomics data, have been d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b2b1aacdac140e6870b69265e216b22
Publikováno v:
Biological Research v.53 2020
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Biological Research, Vol 53, Iss 1, Pp 1-10 (2020)
Biological Research
Biological Research, Volume: 53, Article number: 02, Published: 20 FEB 2020
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Biological Research, Vol 53, Iss 1, Pp 1-10 (2020)
Biological Research
Biological Research, Volume: 53, Article number: 02, Published: 20 FEB 2020
The budding yeast Saccharomyces cerevisiae has been considered for more than 20 years as a premier model organism for biological sciences, also being the main microorganism used in wide industrial applications, like alcoholic fermentation in the wine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::72089bbbfa330ba526a84e1e80bd0517
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0716-97602020000100501
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0716-97602020000100501
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohamed I. Hassan, Luigi Frusciante, Valentino Ruggieri, Assunta Raiola, Amalia Barone, Adriana Sacco, Maria Manuela Rigano, Roberta Calafiore
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science
Frontiers in Plant Science, Vol 7 (2016)
Frontiers in Plant Science, Vol 7 (2016)
The tomato is a model species for fleshy fruit development and ripening, as well as for genomics studies of others Solanaceae. Many genetic and genomics resources, including databases for sequencing, transcriptomics and metabolomics data, have been d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.