Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"Wilbey, R Andrew"'
Autor:
Wilbey, R Andrew1 andrew.wilbey@btinternet.com
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Nov2017, Vol. 70 Issue 4, p459-468. 10p.
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2006 16(8):903-909
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Aug2015, Vol. 68 Issue 3, p305-321. 17p.
Autor:
PAYNE, CLARE1, WILBEY, R ANDREW1 r.a.wilbey@reading.ac.uk
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Aug2009, Vol. 62 Issue 3, p308-314. 7p. 3 Charts, 4 Graphs.
Autor:
THEOPHILOU, PANAYIOTA1, WILBEY, R ANDREW1 r.a.wilbey@reading.ac.uk
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Feb2007, Vol. 60 Issue 1, p1-4. 4p. 3 Charts, 1 Graph.
Autor:
Al-Otaibi, Mutlag M.1, Wilbey, R. Andrew1 r.a.wiIbcy@reading.ac.uk
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Feb2004, Vol. 57 Issue 1, p57-63. 7p.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
The functional food market is growing rapidly and membrane processing offers several advantages over conventional methods for separation, fractionation and recovery of bioactive components. The aim of the present studywas to select a process that cou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::97e341fe6a65613afdc1d718efa85c38
https://hdl.handle.net/10400.9/2519
https://hdl.handle.net/10400.9/2519
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
CIÊNCIAVITAE
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
CIÊNCIAVITAE
Milk oligosaccharides are believed to have beneficial biological properties. Caprine milk has a relatively high concentration of oligosaccharides in comparison with other ruminant milks and has the oligosaccharide profile closest to that of human mil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::050f1834eb5d260afcbea3bba13356ea
https://hdl.handle.net/10400.9/1914
https://hdl.handle.net/10400.9/1914
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.