Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Wigmann, Évelin Francine"'
Autor:
Saccomori, Fernanda, Wigmann, Évelin Francine, Bernardi, Angélica Olivier, Alcano-González, María de Jesús, Copetti, Marina Venturini
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 4 May 2015 200:1-4
Autor:
Wigmann, Évelin Francine, Saccomori, Fernanda, Bernardi, Angélica Olivier, Frisvad, Jens C., Copetti, Marina Venturini
Publikováno v:
In Food Research International January 2015 67:219-222
Autor:
Wigmann, évelin Francine
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSMUniversidade Federal de Santa MariaUFSM.
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico
The food industry has changed in recent decades the focus of the production, since the eating habits of consumers have been directed to practical, fast and tasty foods. So, breaded
The food industry has changed in recent decades the focus of the production, since the eating habits of consumers have been directed to practical, fast and tasty foods. So, breaded
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/5775
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wigmann, Évelin Francine
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico The food industry has changed in recent decades the focus of the production, since the eating habits of consumers have been directed to practical, fast and tasty foods. So, breaded froze
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4b682616bc7e73182a4035977bf1cb24
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/5775
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/5775
Autor:
Silva, Pablo Teixeira da, Fries, Leadir Lucy Martins, Menezes, Cristiano Ragagnin de, Holkem, Augusto Tasch, Schwan, Carla Luisa, Wigmann, Évelin Francine, Bastos, Juliana de Oliveira, Silva, Cristiane de Bona da
Publikováno v:
Ciência Rural, Volume: 44, Issue: 7, Pages: 1304-1311, Published: JUL 2014
Microencapsulation is a process in which active substances are coated by extremely small capsules. It is a new technology that has been used in the cosmetics industry as well as in the pharmaceutical, agrochemical and food industries, being used in f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::6e1faa305ea39cbcf3c3866f82da5338
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782014000701304&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782014000701304&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.