Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Wightman JD"'
Publikováno v:
Analytical Chemistry. 48:1818-1819
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coelho OGL; Departamento de Nutrição e Saúde, Universidade Federal de Viçosa, Viçosa, MG, Brazil., Alfenas RCG; Departamento de Nutrição e Saúde, Universidade Federal de Viçosa, Viçosa, MG, Brazil., Debelo H; Plants for Human Health Institute, North Carolina State University, Kannapolis, NC, USA., Wightman JD; Welch Foods Inc., Concord, MA, USA., Ferruzzi MG; Plants for Human Health Institute, North Carolina State University, Kannapolis, NC, USA., Mattes RD; Department of Nutrition Sciences, Purdue University, West Lafayette, IN, USA. mattes@purdue.edu.
Publikováno v:
Food & function [Food Funct] 2021 Nov 15; Vol. 12 (22), pp. 11469-11481. Date of Electronic Publication: 2021 Nov 15.
Autor:
Mohamedshah Z; Plants for Human Health Institute, North Carolina State University, Kannapolis, NC, USA. mferruz@ncsu.edu., Chadwick-Corbin S, Wightman JD, Ferruzzi MG
Publikováno v:
Food & function [Food Funct] 2020 Jul 01; Vol. 11 (7), pp. 6433-6445. Date of Electronic Publication: 2020 Jul 02.