Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Wierenga PA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nguyen KA; Wageningen University & Research, Laboratory of Food Chemistry, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, the Netherlands., Boerkamp VJP; Wageningen University & Research, Laboratory of Food Chemistry, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, the Netherlands., van Duynhoven JPM; Unilever Food Innovation Centre, Bronland 14, 6708 WH Wageningen, the Netherlands.; Wageningen University & Research, Laboratory of Biophysics, Stippeneng 4, 6708 WE, Wageningen, the Netherlands., Dubbelboer A; Danone Nutricia Research, Uppsalalaan 12, 3584 CT Utrecht, the Netherlands., Hennebelle M; Wageningen University & Research, Laboratory of Food Chemistry, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, the Netherlands.. Electronic address: marie.hennebelle@wur.nl., Wierenga PA; Wageningen University & Research, Laboratory of Food Chemistry, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, the Netherlands.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Sep 01; Vol. 451, pp. 139404. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 18.
Autor:
Nguyen KA; Wageningen University & Research, Laboratory of Food Chemistry, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, The Netherlands., Hennebelle M; Wageningen University & Research, Laboratory of Food Chemistry, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, The Netherlands., van Duynhoven JPM; Unilever Food Innovation Centre, Bronland 14, 6708 WH Wageningen, The Netherlands; Wageningen University & Research, Laboratory of Biophysics, Stippeneng 4, 6708 WE Wageningen, The Netherlands., Dubbelboer A; Danone Nutricia Research, Uppsalalaan 12, 3584 CT Utrecht, The Netherlands., Boerkamp VJP; Wageningen University & Research, Laboratory of Food Chemistry, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, The Netherlands., Wierenga PA; Wageningen University & Research, Laboratory of Food Chemistry, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, The Netherlands. Electronic address: peter.wierenga@wur.nl.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Feb 01; Vol. 433, pp. 137266. Date of Electronic Publication: 2023 Aug 26.
Autor:
Gupta AJ; Laboratory of Food Chemistry, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, Wageningen University, The Netherlands; FrieslandCampina Domo, P.O. Box 1551, 3800 BN Amersfoort, The Netherlands., Boots JW; FrieslandCampina Domo, P.O. Box 1551, 3800 BN Amersfoort, The Netherlands. Electronic address: jan.willem.boots@frieslandcampina.com., Gruppen H; Laboratory of Food Chemistry, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, Wageningen University, The Netherlands. Electronic address: harry.gruppen@wur.nl., Wierenga PA; Laboratory of Food Chemistry, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, Wageningen University, The Netherlands. Electronic address: peter.wierenga@wur.nl.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2023 Dec 15; Vol. 429, pp. 136914. Date of Electronic Publication: 2023 Jul 17.
Autor:
Meijers MGJ; TiFN, Nieuwe Kanaal 9A, 6709 PA Wageningen, The Netherlands.; Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University and Research, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, The Netherlands., Meinders MBJ; TiFN, Nieuwe Kanaal 9A, 6709 PA Wageningen, The Netherlands.; Food and Biobased Research, Wageningen University and Research, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, The Netherlands., Vincken JP; Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University and Research, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, The Netherlands., Wierenga PA; Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University and Research, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, The Netherlands.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2023 Jul 26; Vol. 71 (29), pp. 11228-11238. Date of Electronic Publication: 2023 Jul 11.
Autor:
Vreeke GJC; Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University and Research, P.O. Box 17, 6700 AA, Wageningen, the Netherlands., Meijers MGJ; Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University and Research, P.O. Box 17, 6700 AA, Wageningen, the Netherlands; TiFN, P.O. Box 557, 6700 AN, Wageningen, the Netherlands., Vincken JP; Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University and Research, P.O. Box 17, 6700 AA, Wageningen, the Netherlands., Wierenga PA; Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University and Research, P.O. Box 17, 6700 AA, Wageningen, the Netherlands. Electronic address: peter.wierenga@wur.nl.
Publikováno v:
Analytical biochemistry [Anal Biochem] 2023 Mar 15; Vol. 665, pp. 115048. Date of Electronic Publication: 2023 Jan 16.