Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"Wierenga, P.A."'
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances June 2024 4
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances October 2023 2
Publikováno v:
In International Dairy Journal November 2018 86:39-48
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2017 69:210-219
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
XX International Symposium on Fish Nutrition and Feeding towards precision fish nutrition and feeding
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bcef5ce34c495fd48d97b3c7a81cc12a
https://research.wur.nl/en/publications/the-impacts-of-physical-properties-of-extruded-feed-on-the-kineti
https://research.wur.nl/en/publications/the-impacts-of-physical-properties-of-extruded-feed-on-the-kineti
Autor:
Wierenga, P.A., Gruppen, H.
Publikováno v:
In Current Opinion in Colloid & Interface Science 2010 15(5):365-373
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.