Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"Wielinga, Peter Y."'
Autor:
Salic, Kanita, Morrison, Martine C., Verschuren, Lars, Wielinga, Peter Y., Wu, Lijun, Kleemann, Robert, Gjorstrup, Per, Kooistra, Teake
Publikováno v:
In Atherosclerosis July 2016 250:158-165
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Verschuren, Lars1 Lars.Verschuren@tno.nl, Wielinga, Peter Y.2 Peter.Wielinga@tno.nl, Kelder, Thomas1 Thomas.Kelder@tno.nl, Radonjic, Marijana1 Marijana.Radonjic@tno.nl, Salic, Kanita2 Kanita.Salic@tno.nl, Kleemann, Robert2 Robert.Kleemann@tno.nl, van Ommen, Ben1 Ben.vanOmmen@tno.nl, Kooistra, Teake2 Teake.Kooistra@tno.nl
Publikováno v:
BMC Medical Genomics. 2014, Vol. 7 Issue 1, p2-19. 18p.
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 2, Iss 1, p 23 (2005)
Abstract Background Studies on the effects of (-)-hydroxycitric acid (HCA) in humans are controversial. As differences in the HCA preparations may contribute to this apparent discrepancy, the aim of the current study is to compare different HCA-conta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4533b234c1142658b87fe4555bec272
Autor:
Radonjic, Marijana1, Wielinga, Peter Y.2 peter.wielinga@tno.nl, Wopereis, Suzan1, Kelder, Thomas1, Goelela, Varshna S.1, Verschuren, Lars1, Toet, Karin2, van Duyvenvoorde, Wim2, van der Werff van der Vat, Bianca3, Stroeve, Johanna H. M.1, Cnubben, Nicole4, Kooistra, Teake2, van Ommen, Ben1, Kleemann, Robert2
Publikováno v:
PLoS ONE. Feb2013, Vol. 8 Issue 2, p1-12. 12p.
Autor:
Wielinga, Peter Y.1,2 Peter.Wielinga@tno.nl, Yakala, Gopala K.2,3, Heeringa, Peter2,3, Kleemann, Robert1,2, Kooistra, Teake1
Publikováno v:
PLoS ONE. 2011, Vol. 6 Issue 3, p1-9. 9p.
Autor:
Louter-van de Haar, Johanna1 johanna.loutervandehaar@numico-research.nl, Wielinga, Peter Y.2 p.y.wielinga@rug.nl, Scheurink, Anton J. W.2 a.j.w.scheurink@rug.nl, Nieuwenhuizen, Arie G.1 arie_n@wanadoo.nl
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism. 2005, Vol. 2, p23-9. 9p. 1 Chart, 14 Graphs.
Autor:
Verschuren, Lars, Wielinga, Peter Y., van Duyvenvoorde, Wim, Tijani, Samira, Toet, Karin, van Ommen, Ben, Kooistra, Teake, Kleemann, Robert
Publikováno v:
The Journal of Nutrition
Chronic inflammation and proatherogenic lipids are important risk factors of cardiovascular disease (CVD). Specific dietary constituents such as polyphenols and fish oils may improve cardiovascular risk factors and may have a beneficial effect on dis
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.