Zobrazeno 1 - 10
of 837
pro vyhledávání: '"Wiele, Tom"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Pessemier, Britta 1, López, Celia Díez 1, Taelman, Steff 2, 3, Verdonck, Merel 1, Chen, Yang 4, 5, 6, Stockman, Annelies 7, Lambert, Jo 8, Van de Wiele, Tom 1, Callewaert, Chris 1, ∗
Publikováno v:
In Journal of Investigative Dermatology July 2024
Applying Q-learning to high-dimensional or continuous action spaces can be difficult due to the required maximization over the set of possible actions. Motivated by techniques from amortized inference, we replace the expensive maximization over all a
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2001.08116
Autor:
Wang, Shaokang a, b, c, De Paepe, Kim c, Van de Wiele, Tom c, Fu, Xiong b, d, Wang, Shujun a, Zhang, Bin b, d, e, ⁎, Huang, Qiang b, d, e, ⁎
Publikováno v:
In Food Research International October 2023 172
Autor:
Hansen, Steven, Dabney, Will, Barreto, Andre, Van de Wiele, Tom, Warde-Farley, David, Mnih, Volodymyr
It has been established that diverse behaviors spanning the controllable subspace of an Markov decision process can be trained by rewarding a policy for being distinguishable from other policies \citep{gregor2016variational, eysenbach2018diversity, w
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1906.05030
Autor:
Onyango, Stanley O. a, Beerens, Koen b, Li, Qiqiong a, Van Camp, John c, Desmet, Tom b, Van de Wiele, Tom a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 June 2023 411
Autor:
Li, Qiqiong a, Stautemas, Jan b, Omondi Onyango, Stanley a, De Mey, Marjan c, Duchi, Dries c, Tuenter, Emmy d, Hermans, Nina d, Calders, Patrick b, Van de Wiele, Tom a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2023 408
Autor:
da Silva Junior, Ediu Carlos a, b, ⁎, Babaahmadifooladi, Mehrnoosh d, Folens, Karel a, c, dos Reis, André Rodrigues e, Guilherme, Luiz Roberto Guimarães b, Van de Wiele, Tom c, Jacxsens, Liesbeth d, Du Laing, Gijs a
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis May 2023 118
Autor:
Cabezas-Terán, Katty a, b, d, Grootaert, Charlotte d, Ortiz, Johana b, Donoso, Silvana b, Ruales, Jenny c, Van Bockstaele, Filip d, Van Camp, John d, Van de Wiele, Tom a, ⁎
Publikováno v:
In Food Research International February 2023 164