Zobrazeno 1 - 10
of 12 725
pro vyhledávání: '"Wiedmann, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Skytioti, M.1,2 (AUTHOR) maria.skytioti@medisin.uio.no, Wiedmann, M.3 (AUTHOR), Sorteberg, A.3 (AUTHOR), Romundstad, L.2 (AUTHOR), Hassan Ali, Y.1 (AUTHOR), Mohammad Ayoubi, A.1 (AUTHOR), Zilakos, I.4 (AUTHOR), Elstad, M.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Physiological Reports. May2024, Vol. 12 Issue 9, p1-17. 17p.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science March 2024 107(3):1334-1354
Autor:
Snyder AB; Department of Food Science, Cornell University, Ithaca, NY, USA., Martin N; Department of Food Science, Cornell University, Ithaca, NY, USA., Wiedmann M; Department of Food Science, Cornell University, Ithaca, NY, USA. mw16@cornell.edu.
Publikováno v:
Nature reviews. Microbiology [Nat Rev Microbiol] 2024 Sep; Vol. 22 (9), pp. 528-542. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 03.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science December 2023 106(12):8434-8448
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science December 2023 106(12):8415-8433
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 14, Iss 5, Pp 9685-9685 (2013)
The original version of the paper in Section 3.8 reports that “The peptide mass tolerance and fragment mass tolerance values were 10 ppm and 30 mDa, respectively” [1] (p. 387). To help others who may want to use the same methods in the future, th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e37361777e5b412b89f839e0913cc1e9
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science July 2023 106(7):4773-4784
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science March 2023
Autor:
Ruhnau, O., Bucksteeg, M., Ritter, D., Schmitz, R., Böttger, D., Koch, M., Pöstges, A., Wiedmann, M., Hirth, L.
Publikováno v:
In Renewable and Sustainable Energy Reviews January 2022 153