Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Widowati, S"'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 444, p 01010 (2023)
Sweet potato (SP) provides good nutrition to maintain public health status. It has a high energy content, protein, fat, and considerable dietary fiber. Four of SP varieties i.e., Beta 1, Beta 2, Antin 2, and trib c contain bioactive compounds such as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c3cee66986c4c949f107cf28125e7e2
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 444, p 01009 (2023)
Breadfruit is classified as a climacteric fruit with a fast respiration process, and in fresh form it has a short shelf life. Breadfruit is a fruit with high carbohydrate content; therefore, it is suitable for processing into flour as well as increas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7df6cab8db9840bf996bf2502170aff0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2023, Vol. 1172 Issue 1, p1-7, 7p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2022, Vol. 1115 Issue 1, p1-5, 5p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2022, Vol. 1024 Issue 1, p1-11, 11p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2022, Vol. 1024 Issue 1, p1-9, 9p
Autor:
Widowati, S, Luna, P
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2022, Vol. 1024 Issue 1, p1-9, 9p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2022, Vol. 1024 Issue 1, p1-5, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.