Zobrazeno 1 - 10
of 249
pro vyhledávání: '"Widell, S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Advances in Space Research 2002 30(6):1557-1562
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Calero, T.1, Widell, S.2, Czader, M.3, Grandér, D.1, Söderhäll, S.4, Gustafsson, G.4, Einhorn, S.1, Porwit, A.3, Heyman, M.1,4
Publikováno v:
European Journal of Haematology. Dec2000, Vol. 65 Issue 6, p390-398. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schopper, S., Muhlenbock, P., Sorensson, C., Hellborg, L., Lenman, M., Widell, S., Fettke, Jörg, Andreasson, Erik
Arabidopsis thaliana has two isoforms of alpha-glycan phosphorylase (EC 2.4.1.1), one residing in the plastid and the other in the cytosol. The cytosolic phosphorylase, PHS2, acts on soluble heteroglycans that constitute a part of the carbohydrate po
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______266::ae1ede3d667c091d31b3332b9335db72
https://publishup.uni-potsdam.de/frontdoor/index/index/docId/39403
https://publishup.uni-potsdam.de/frontdoor/index/index/docId/39403
Autor:
TYLEWICZ, URSZULA, ROMANI, SANTINA, ROCCULI, PIETRO, DALLA ROSA, MARCO, Widell S., Gόmez Galindo F.
Vacuum Impregnation in food industry is an interesting process particularly in semy-dry fruit processing. At the beginning of the process the pressure is reduced and the internal gas in the product pores is expanded and partially flows out, after tha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::03cc12825b58c0145cc57d84af84c77a
http://hdl.handle.net/11585/124363
http://hdl.handle.net/11585/124363
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.