Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Wichers JH"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sharma R; Dairy Chemistry Division, ICAR-National Dairy Research Institute, Karnal 132 001, India. Electronic address: Rajan.Sharma@ICAR.gov.in., Verma A; Animal Genetics & Breeding Division, ICAR-National Dairy Research Institute, Karnal 132 001, India., Shinde N; Dairy Chemistry Division, ICAR-National Dairy Research Institute, Karnal 132 001, India., Mann B; Dairy Chemistry Division, ICAR-National Dairy Research Institute, Karnal 132 001, India., Gandhi K; Dairy Chemistry Division, ICAR-National Dairy Research Institute, Karnal 132 001, India., Wichers JH; BioSensing & Diagnostics, Wageningen Food & Biobased Research, Wageningen University & Research, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, The Netherlands. Electronic address: jan.wichers@wur.nl., van Amerongen A; BioSensing & Diagnostics, Wageningen Food & Biobased Research, Wageningen University & Research, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, The Netherlands. Electronic address: aart.vanamerongen@wur.nl.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2021 Jul 30; Vol. 351, pp. 129311. Date of Electronic Publication: 2021 Feb 20.
Autor:
van Overbeek LS; Wageningen University and Research (WUR), Wageningen Research (WR), Wageningen, Netherlands., Wichers JH; Wageningen University and Research (WUR), Wageningen Research (WR), Wageningen, Netherlands., van Amerongen A; Wageningen University and Research (WUR), Wageningen Research (WR), Wageningen, Netherlands., van Roermund HJW; Wageningen University and Research (WUR), Wageningen Research (WR), Wageningen, Netherlands., van der Zouwen P; Wageningen University and Research (WUR), Wageningen Research (WR), Wageningen, Netherlands., Willemsen PTJ; Wageningen University and Research (WUR), Wageningen Research (WR), Wageningen, Netherlands.
Publikováno v:
Frontiers in microbiology [Front Microbiol] 2020 Jun 30; Vol. 11, pp. 1355. Date of Electronic Publication: 2020 Jun 30 (Print Publication: 2020).
Autor:
Aktas GB; Interfibio, Bioengineering and Bioelectrochemistry Group, Departament d'Enginyeria Química, Universitat Rovira i Virgili, 26 Països Catalans, 43007, Tarragona, Spain., Wichers JH; BioSensing & Diagnostics, Wageningen Food & Biobased Research, Wageningen University & Research, Bornse Weilanden 9, 6708, WG, Wageningen, The Netherlands., Skouridou V; Interfibio, Bioengineering and Bioelectrochemistry Group, Departament d'Enginyeria Química, Universitat Rovira i Virgili, 26 Països Catalans, 43007, Tarragona, Spain., van Amerongen A; BioSensing & Diagnostics, Wageningen Food & Biobased Research, Wageningen University & Research, Bornse Weilanden 9, 6708, WG, Wageningen, The Netherlands. aart.vanamerongen@wur.nl., Masip L; Interfibio, Bioengineering and Bioelectrochemistry Group, Departament d'Enginyeria Química, Universitat Rovira i Virgili, 26 Països Catalans, 43007, Tarragona, Spain. lluis.masip@urv.cat.
Publikováno v:
Mikrochimica acta [Mikrochim Acta] 2019 Jun 11; Vol. 186 (7), pp. 426. Date of Electronic Publication: 2019 Jun 11.
Autor:
Ross GMS; RIKILT, Wageningen University & Research. P.O Box 230, 6700 AE Wageningen, The Netherlands. georgina.ross@wur.nl., Bremer MGEG; RIKILT, Wageningen University & Research. P.O Box 230, 6700 AE Wageningen, The Netherlands. monique.bremer@wur.nl., Wichers JH; Wageningen Food & Biobased Research, BioSensing & Diagnostics, Wageningen University & Research, P.O Box 17, 6700 AA, Wageningen, The Netherlands. jan.wichers@wur.nl., van Amerongen A; Wageningen Food & Biobased Research, BioSensing & Diagnostics, Wageningen University & Research, P.O Box 17, 6700 AA, Wageningen, The Netherlands. aart.vanamerongen@wur.nl., Nielen MWF; RIKILT, Wageningen University & Research. P.O Box 230, 6700 AE Wageningen, The Netherlands. michel.nielen@wur.nl.; Wageningen University, Laboratory of Organic Chemistry, Helix Building 124, Stippeneng 4. 6708 WE Wageningen, The Netherlands. michel.nielen@wur.nl.
Publikováno v:
Biosensors [Biosensors (Basel)] 2018 Dec 14; Vol. 8 (4). Date of Electronic Publication: 2018 Dec 14.
Autor:
Barbosa AI; Department of Chemical Engineering, Loughborough University, Loughborough, LE11 3TU UK., Wichers JH; BioSensing and Diagnostics, Wageningen University and Research, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, The Netherlands., van Amerongen A; BioSensing and Diagnostics, Wageningen University and Research, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, The Netherlands., Reis NM; Department of Chemical Engineering, Loughborough University, Loughborough, LE11 3TU UK.; Department of Chemical Engineering, University of Bath, Bath, BA2 7AY UK.
Publikováno v:
BioNanoScience [Bionanoscience] 2017; Vol. 7 (4), pp. 718-726. Date of Electronic Publication: 2017 Jan 07.