Zobrazeno 1 - 10
of 311
pro vyhledávání: '"Wichers, H.J"'
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods March 2015 13:384-390
Publikováno v:
Our future proteins
Our future proteins. Amsterdam: VU University Press
Our future proteins. Amsterdam: VU University Press
The complex nature of dietary protein and the food matrix makes it unpredictable just how much will be absorbed and used by the body. There are many methods of testing protein content in foods and determining nutritional value, however each has its o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b6a0f8fb390bc57ef1d0535183bbbff2
https://research.wur.nl/en/publications/how-to-analyze-protein-digestibility-and-quality-of-our-future-pr
https://research.wur.nl/en/publications/how-to-analyze-protein-digestibility-and-quality-of-our-future-pr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Fungal Genetics and Biology June 2013 55:42-53
Autor:
Weijn, A., Tomassen, M.M.M., Bastiaan-Net, S., Wigham, M.L.I., Boer, E.P.J., Hendrix, E.A.H.J., Baars, J.J.P., Sonnenberg, A.S.M., Wichers, H.J., Mes, J.J.
Publikováno v:
In LWT July 2012 47(2):308-314
Publikováno v:
In Food Control 2011 22(2):143-157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Voedingsindustrie : vakblad, 28(6), 56-59
Het kan niemand ontgaan zijn: eiwitten staan, zonder overdrijving,in het middelpunt van de belangstelling. Geen wonder, ook: dewereldbevolking groeit, op veel plekken neemt de welvaart toe, watgepaard gaat met meer vleesconsumptie, en de planeet is t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::b3030e4439276a8de90ce8b81eec1fad
https://research.wur.nl/en/publications/het-is-spitsuur-in-eiwitland-eiwitten-en-hun-voedingswaarde
https://research.wur.nl/en/publications/het-is-spitsuur-in-eiwitland-eiwitten-en-hun-voedingswaarde