Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Whyte, Adrian R."'
Autor:
Bell, Lynne1 (AUTHOR), Whyte, Adrian R.1 (AUTHOR), Lamport, Daniel J.1 (AUTHOR), Spencer, Jeremy P. E.2 (AUTHOR), Butler, Laurie T.3 (AUTHOR), Williams, Claire M.1 (AUTHOR) claire.williams@reading.ac.uk
Publikováno v:
Nutritional Neuroscience. Jan 2022, Vol. 25 Issue 1, p54-63. 10p. 1 Diagram, 3 Charts.
Autor:
Whyte, Adrian R.1, Rahman, Sajida2, Bell, Lynne1, Edirisinghe, Indika2, Krikorian, Robert3, Williams, Claire M.1 claire.williams@reading.ac.uk, Burton-Freeman, Britt2
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Apr2021, Vol. 60 Issue 3, p1521-1536. 16p. 1 Diagram, 3 Charts, 9 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Research with young adults has previously indicated flavonoid-rich berry interventions facilitate improved executive function (EF) and positive affect 20 min–2 h post-dosing. There has been little consideration of the impact of a berry intervention
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::8abed7aa09f236d37a28c98d4b93240b
https://arro.anglia.ac.uk/id/eprint/705107/1/Whyte_et_al_2019.pdf
https://arro.anglia.ac.uk/id/eprint/705107/1/Whyte_et_al_2019.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Purpose: Previously, anthocyanin-rich blueberry treatments have shown positive effects on cognition in both animals and human adults. However, little research has considered whether these benefits transfer to children. Here we describe an acute time-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::bf3c38761144f0a1da18d72cd7428535
Autor:
Whyte, Adrian R., Williams, Claire M.
Publikováno v:
In Nutrition March 2015 31(3):531-534