Zobrazeno 1 - 10
of 274
pro vyhledávání: '"Whole-body composition"'
Autor:
Qingqing Jiang, Silei Xia, Zhiqiang Xu, Zhigang Yang, Lu Zhang, Guoxing Liu, Yu Xu, Aqin Chen, Xiaoru Chen, Fei Liu, Wenping Yang, Yebing Yu, Hongyan Tian, Yanmin Wu, Wuxiao Zhang, Aimin Wang
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 15, p 2228 (2024)
A suitable feed size has a positive effect on animal feeding. For aquatic larvae, the correct feed size is very important for their growth. This experiment analyzed and compared the effect of different particle sizes of feed for larval stages on the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/699720c701584fde940f570c65e5bb64
Autor:
Md Nur Amin Mukul, Md. Amzad Hossain, Md. Rabiul Islam, Md. Mahbubur Rahman, Mst. Rubia Banu, Taslima Akter
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 29, Iss , Pp 101511- (2023)
The study was aimed to determine the optimal dietary manganese (Mn) requirement by evaluating the effects of various dietary Mn levels on the growth performance, whole-body chemical composition, bone mineralization, and haematology of juvenile stingi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a05c1aa6d7e4e1d8e00b207b0c12c9d
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
One of the most widely cultivated species in the aquaculture sector is the Nile tilapia (Oreochromis niloticus). However, the rising price of fishmeal has a huge impact on its market value. Proteins derived from plants have been used to address the i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b70fc99bf7d847d9883fb1a2d6757718
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 25, Iss , Pp 101252- (2022)
The fish is the end-product in fish farming, but updated data on the composition of slaughter sized farmed salmon and trout are still scarce. The body composition of farmed salmonids changes over time as farming technology, farming routines, feed and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/686f005085da44a29871cae2e808d34b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.