Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Whitworth, Martin B."'
Publikováno v:
In Food Research International June 2018 108:628-640
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering June 2018 227:18-29
Publikováno v:
In Food Research International April 2018 106:193-203
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The aim of the current work was to use hyperspectral imaging (HSI) in the spectral range 1000-2500 nm to quantitatively predict fermentation index (FI), total polyphenols (TP) and antioxidant activity (AA) of individual dry fermented cocoa beans scan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::f4a8d7391c8092c353faf757447f2efc
https://nottingham-repository.worktribe.com/file/949152/1/1-s2.0-S0308814618304692-main.pdf
https://nottingham-repository.worktribe.com/file/949152/1/1-s2.0-S0308814618304692-main.pdf
Hyperspectral imaging (HSI) combines spectroscopy and imaging, providing information about the chemical properties of a material and their spatial distribution. It represents an advance of traditional Near-Infrared (NIR) spectroscopy. The present wor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::d94520aaca162f4406ef359fbf525895
https://nottingham-repository.worktribe.com/file/908093/1/31_01_2018_Near-Infra.pdf
https://nottingham-repository.worktribe.com/file/908093/1/31_01_2018_Near-Infra.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; Nov1991, Issue 1, p677-682, 6p
Publikováno v:
Optical Engineering; Mar1994, Vol. 33 Issue 3, p924-931, 8p