Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Whittemore, C. T."'
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
A review of work reported in the literature was used to present quantitative descriptions of protein use in the growing pig. These are detailed in the text, which also points to preferred values, and to anomalies and lacunae. The review was prepared
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Science; Dec2004, Vol. 79 Issue 3, p415-427, 13p, 1 Diagram, 7 Charts, 4 Graphs
The relationship between the body shape of living pigs and their carcass morphology and composition.
Autor:
Doeschl, A. B., Green, D. M., Whittemore, C. T., Schofield, C. P., Fisher, A. V., Knap, P. W.
Publikováno v:
Animal Science; Aug2004, Vol. 79 Issue 1, p73-83, 11p, 1 Diagram, 5 Charts, 1 Graph
Publikováno v:
Animal Science; Jun2004, Vol. 78 Issue 3, p409-418, 10p, 1 Diagram, 9 Charts, 2 Graphs
Publikováno v:
Animal Science; Oct2003, Vol. 77 Issue 2, p235, 11p
Publikováno v:
Animal Production; 02/01/1991, Vol. 52 Issue 1, p165-173, 9p