Zobrazeno 1 - 10
of 6 263
pro vyhledávání: '"Whiteness Index"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B. Mothilal, S. Kubera Sampath Kumar, C. Prakash, B. Venkatesh, K. Harish Kumar, S. Sivamani, M. Rajalakshmi, K. Saravanan
Publikováno v:
Journal of Natural Fibers, Vol 19, Iss 15, Pp 10279-10292 (2022)
Thirty-six samples of woven fabric were finished with Musa acuminata SAP in three different concentrations, viz., 50%, 75%, and 100% were applied on cotton fabrics using padding mangle at four different temperatures, viz., room temperature, 50°C, 75
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5998a2805fa143aaae6533dd160988f3
Autor:
Ümit Ayata, Osman Çamlibel
Publikováno v:
Les, Vol 73, Iss 1 (2024)
In this study, the effects of applying wax on the colour, glossiness, and whiteness index (WI*) values of American black cherry (Prunus serotina Ehrh.) wood were investigated. Wax was applied to wooden material surfaces using a brush in one, two, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/048fa38de21d40629427cacfce8d682a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cumhuriyet Dental Journal, Vol 25, Iss Supplement, Pp 119-123 (2022)
Objective: Composite resins are widely used in the restoration of teeth. The aim of this study is to examine the effect of modeling liquid use on the color and whiteness index changes of composite resins. Materials and Methods: In the study, samples
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f900da7b43804e78a7db108eb8af0f8b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 1, p 48 (2022)
Spring blossom honey from regions with many rape fields tends to crystalize rapidly after harvesting. The crystallization process needs to be controlled by stirring in order to avoid the formation of coarse crystals and to ensure the creaminess of ho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b48fe7c068254305ace59171476f58af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.