Zobrazeno 1 - 10
of 45 271
pro vyhledávání: '"White shrimp"'
Autor:
Graff, Tucker1 (AUTHOR) tuckerg@ksu.edu, Ngo, Trinh2 (AUTHOR), Davis, Donald Allen2 (AUTHOR), Alavi, Sajid1 (AUTHOR), Qin, Jianguang (AUTHOR) jian.qin@flinders.edu.au
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. 11/25/2024, Vol. 2024, p1-9. 9p.
Autor:
Gustilatov, Muhamad1, Widanarni, Widanarni1 widanarni@apps.ipb.ac.id, Ekasari, Julie1, Julyantoro, Pande Gde Sasmita2, Waturangi, Diana Elizabeth3
Publikováno v:
Aquaculture & Fisheries (2096-1758). Nov2024, Vol. 9 Issue 6, p967-974. 8p.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 23, Pp 217-228 (2024)
In order to study the effect of different reheating methods on the quality of prepared dishes of braised white shrimp, microwave, steam and water bath were used to reheat frozen stored and braised South American white shrimp prepared dishes. The opti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d394ceb2b2e400190a816ff4ab759e3
Autor:
Elshopakey, Gehad E.1 (AUTHOR) gehadelshopakey@mans.edu.eg, Abdelwarith, Abdelwahab A.2 (AUTHOR), Younis, Elsayed M.2 (AUTHOR), Davies, Simon J.3 (AUTHOR), Elbahnaswy, Samia4 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Veterinary Research. 10/26/2024, Vol. 20 Issue 1, p1-19. 19p.
Autor:
Rairat, Tirawat1 (AUTHOR), Kitsanayanyong, Lalitphan2 (AUTHOR), Keetanon, Arunothai1 (AUTHOR), Phansawat, Putsucha1 (AUTHOR), Wimanhaemin, Parattagorn1 (AUTHOR), Chongprachavat, Natnicha1 (AUTHOR), Suanploy, Wiranya1 (AUTHOR), Chow, Edwin Pei Yong3 (AUTHOR), Chuchird, Niti1 (AUTHOR) ffisntc@ku.ac.th
Publikováno v:
PLoS ONE. 8/8/2024, Vol. 19 Issue 8, p1-13. 13p.
Autor:
Suhyeok Kim, Jaebeom Shin, Hyunwoon Lim, Daehyun Ko, Gunho Eom, Jongho Lim, Yeonji Lee, Sera Choi, So Yun Park, Jeung-Yil Park, Kyeong-Jun Lee
Publikováno v:
Fisheries and Aquatic Sciences, Vol 27, Iss 7, Pp 447-455 (2024)
This study was conducted to investigate the effects of feeding Artemia nauplii enriched with poly-β-hydroxybutyrate (PHB) on Pacific white shrimp (Penaeus vannamei) post-larvae. A total 900 shrimp (initial average body weight: 2.50 ± 0.01 mg) were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07e7f47d08ed470daf33072aa15ae177
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.