Zobrazeno 1 - 10
of 161
pro vyhledávání: '"White ginseng"'
Autor:
Hayeong Kim, Choon Gil Kang, Hur Seong, Taeyoon Kim, Jaehyoek Jo, Gha-hyun J. Kim, Seung Wook Kim, Doman Kim
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 116, Iss , Pp 106186- (2024)
This study explores the formulation of self-micelle ginsenoside saponins from Panax ginseng with curcuminoids from turmeric. Although ginsenosides are hydrophilic and poorly membrane-permeable, they increase the solubility and absorption of insoluble
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff2f3b72fd7f47fd84b8654b2dc994f3
Publikováno v:
Metabolites, Vol 14, Iss 1, p 62 (2024)
Black ginseng (BG) is processed ginseng traditionally made in Korea via the steaming and drying of ginseng root through three or more cycles, leading to changes in its appearance due to the Maillard reaction on its surface, resulting in a dark colora
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a92545fd564246e78bec4bb6fabc95f1
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Microbial fermentation is a useful method for improving the biological activity of Chinese herbal medicine. Herein, we revealed the effects of solid-state fermentation by Lactiplantibacillus plantarum, Bacillus licheniformis, Saccharomyces cerevisiae
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/edbdd2c6e8b94ef1a479a1070e966c52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Doyoung KOO
Publikováno v:
Uisahak, Vol 29, Iss 3, Pp 959-998 (2020)
Ginseng started to emerge as an international medicinal material during the Joseon Dynasty. This paper examines ginseng as a tribute presented to the Ming royal family by Joseon Dynasty. Joseon Dynasty presented peeled and dried ginseng (white ginsen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef4bf0c3ffec40088bfa0df9dbedf795
Publikováno v:
Journal of Ginseng Research, Vol 44, Iss 4, Pp 563-569 (2020)
Background: White ginseng consists of the roots and rhizomes of the Panax species, and red ginseng is made by steaming and drying white ginseng. While red ginseng has both polar and nonpolar ginsenosides, previous studies showed white ginseng to have
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43c31a94ac8645b082fbbe84a147b94a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dong Gu Lee, Jaemin Lee, Ik-Hyun Cho, Hak-Jae Kim, Sang-Won Lee, Young-Ock Kim, Chun-Gun Park, Sanghyun Lee
Publikováno v:
Journal of Ginseng Research, Vol 41, Iss 4, Pp 531-533 (2017)
Background: Panax ginseng has been used as Korean medicine for various diseases. It has antioxidant, hypotensive, sedative, analgesic, and endocrine activities. Dammarane-type triterpenes from the plant have various beneficial effects. Methods: A dam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7df767ff6b1b4700b4c878ddb6375d52
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 6, p 1390 (2020)
Panax ginseng is processed to diversify efficacy. Four processed ginsengs containing white ginseng (WG), tae-geuk ginseng (TG), red ginseng (RG), and black ginseng (BG) were analyzed using nuclear magnetic resonance (NMR) spectroscopy for screening o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a8a298eff294e2ca21d7e1dfcc7fb28