Zobrazeno 1 - 10
of 197
pro vyhledávání: '"White, Andre"'
Autor:
Hotchkiss, Arland T., Chau, Hoa K., Strahan, Gary D., Nuñez, Alberto, Harron, Andrew, Simon, Stefanie, White, Andre K., Dieng, Senghane, Heuberger, Eugene R., Black, Ian, Yadav, Madhav P., Welchoff, Marjorie A., Hirsch, Julie
Publikováno v:
In Heliyon 15 May 2024 10(9)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hotchkiss, Arland T., Jr., Chau, Hoa K., Strahan, Gary D., Nuñez, Alberto, Harron, Andrew, Simon, Stefanie, White, Andre K., Yadav, Madhav P., Yeom, Hye Won
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2023 137
Autor:
Hotchkiss, Arland T., Jr., Chau, Hoa K., Strahan, Gary D., Nuñez, Alberto, Simon, Stefanie, White, Andre K., Dieng, Senghane, Heuberger, Eugene R., Yadav, Madhav P., Hirsch, Julie
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2022 129
Autor:
Vo, Annette, Tabrizi, Nina S., Hunt, Thomas, Cayanan, Kayla, Chitale, Saee, Anderson, Lucy G., Tenney, Sarah, White, André O., Sabariego, Marta, Hales, Jena B.
Publikováno v:
In Neurobiology of Learning and Memory November 2021 185
Autor:
Hotchkiss, Arland T., Jr., Chau, Hoa K., Strahan, Gary D., Nuñez, Alberto, Simon, Stefanie, White, Andre K., Dieng, Senghane, Heuberger, Eugene R., Yadav, Madhav P., Hirsch, Julie
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids July 2021 116
Autor:
Fishman, Marshall L., Chau, Hoa K., Hotchkiss, Arland T., Jr., White, Andre, Garcia, Rafael A., Cooke, Peter H.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids July 2019 92:104-116
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alaghband, Yasaman, Kwapis, Janine L., López, Alberto J., White, André O., Aimiuwu, Osasumwen V., Al-Kachak, Amni, Bodinayake, Kasuni K., Oparaugo, Nicole C., Dang, Richard, Astarabadi, Mariam, Matheos, Dina P., Wood, Marcelo A.
Publikováno v:
In Neurobiology of Learning and Memory November 2017 145:94-104
Autor:
Di, Rong, Vakkalanka, Malathi S., Onumpai, Chatchaya, Chau, Hoa K., White, Andre, Rastall, Robert A., Yam, Kit, Hotchkiss, Arland T., Jr.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2017 227:245-254