Zobrazeno 1 - 10
of 263
pro vyhledávání: '"Whitaker, J.R."'
Publikováno v:
In Proteins in Food Processing Edition: Second Edition. 2018:337-365
Autor:
Whitaker, J.R.1
Publikováno v:
Annals of the Association of American Geographers. Jun41, Vol. 31 Issue 2, p129-144. 16p.
Autor:
Acton, J.C., Agyei, D., Akhtar, Y., Aluko, R.E., Amigo, L., Arntfield, S.D., Aryee, A.N.A., Atarés, L., Cavaletto, M., Chaplot, S., Chiralt, A., Dawson, P.L., de Jongh, H.H.J., Dumay, J., Edwards, J.S., Euston, S.R., Fang, Y., Feliz, D.J., Fernández-Tomé, S., Fleurence, J., Fox, P.F., González-Martínez, C., Guerrieri, N., Guo, S., Häkkinen, S.T., Henrich, A.W., Hernández-Ledesma, B., Hettiarachchy, N.S., Horax, R., Huppertz, T., Isman, M.B., Kelly, A.L., Kilara, A., Lacroix, I.M.E., Li-Chan, E.C.Y., Mazorra-Manzano, M.A., Miralles, B., Morançais, M., Moreno-Hernández, J.M., Munialo, C.D., Nagano, T., Nishinari, K., Nuutila, A.M., Okolie, C.L., Pacheco-Aguilar, R., Post, M.J., Ramírez-Suárez, J.C., Recio, I., Ritala, A., Scanlon, M.G., Shang, N., Udenigwe, C.C., Vaghela, M.N., Vargas, M., Wang, R., Whitaker, J.R., Wu, J., Xiong, Y.L.
Publikováno v:
In Proteins in Food Processing Edition: Second Edition. 2018:xi-xiii
Publikováno v:
Proc. 2nd Int. Conf. on Impact of Food Research on New Product Development, 1995, R. Ali et al. (eds.). Pakistan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f4942da0d34773c5a09f252c46683ee7
https://research.wur.nl/en/publications/arabinoxylan-degrading-enzymes-of-wheat-flour-effects-on-the-qual
https://research.wur.nl/en/publications/arabinoxylan-degrading-enzymes-of-wheat-flour-effects-on-the-qual
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
American Chemical Society Annual Meeting
American Chemical Society Annual Meeting, 1992, New Orleans, United States
American Chemical Society Annual Meeting, 1992, New Orleans, United States
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1240772f6127c19b5512468d2a6b4ae2
https://hal.inrae.fr/hal-02776954
https://hal.inrae.fr/hal-02776954
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Whitaker, J.R.
Publikováno v:
In Proteins in Food Processing 2004:270-291
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.