Zobrazeno 1 - 10
of 91 084
pro vyhledávání: '"Whipped cream"'
Autor:
Nozawa, Erika, Deguchi, Tetsuo
We present a theoretical model and simulation for the formation dynamics of diverse texture patterns that emerge spontaneously or self-organize during phase inversion processes of fresh cream by mechanical whipping. The results suggest that the model
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2411.19641
Autor:
Han, Ya‐Meng1 (AUTHOR), Zhu, Ling1 (AUTHOR), Qi, Xi‐Guang1 (AUTHOR), Zhang, Hui1 (AUTHOR) zhanghui@jiangnan.edu.cn, Wu, Gang‐Cheng1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. May2023, Vol. 76 Issue 2, p276-290. 15p.
Autor:
Ma, Yongzhe1 (AUTHOR), Baek, Chung Hun1 (AUTHOR), Ma, Sang Yong1 (AUTHOR), Jung, Mun Yhung1,2 (AUTHOR) munjung@woosuk.ac.kr
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.). Oct2024, Vol. 89 Issue 10, p6203-6216. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Athari, Babak1 (AUTHOR) babakathari1991@gmail.com, Nasirpour, Ali1 (AUTHOR) ali.nasirpour@iut.ac.ir, Saeidy, Sima1 (AUTHOR), Esehaghbeygi, Ali2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Sep2021, Vol. 45 Issue 9, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.