Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Whey protein powder"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 10, Pp 223-227 (2023)
Objective: This stydy aimed to develop a new type of fried potato ball and evaluate its quality. Methods: In this study, potatoes were used as the main raw materials to make mashed potatoes after cooking and then fried into potato balls. The effects
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c42b921c50e14cfda5529c33ee0872e9
Autor:
Yu Li, Zhong-Hao Zhang, Shao-Ling Huang, Zhong-Bao Yue, Xue-Song Yin, Zi-Qi Feng, Xu-Guang Zhang, Guo-Li Song
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 8, Pp 5253-5265 (2023)
ABSTRACT: Whey protein powder (PP), which is mainly derived from bovine milk, is rich in milk fat globule membrane (MFGM). The MGFM has been shown to play a role in promoting neuronal development and cognition in the infant brain. However, its role i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63426eecb57345cb87f34cffdfbaa0a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Samantha King, Gavin Weedon
Publikováno v:
Sociology of Sport Journal. 38:131-139
This article raises the ecological substance and relational co-constitution of bodies as a generative question for sociologists of sport and physical culture. It proceeds from our observation that recent research on the materiality of athletic bodies
Publikováno v:
International Journal of Chemical Studies. 8:2649-2652
Chhana burfi blended with chocolate flavored whey protein powder is a unique innovative product with rich chocolaty taste and flavour and has soft body texture. In present investigation, Chhana burfi was manufactured from buffalo milk chhana. The bur
Publikováno v:
International Journal of Research -GRANTHAALAYAH. 8:185-191
Background: Whey is a by-product and a good source of milk proteins, lactose, some minerals such as calcium, and soluble vitamins, which make such a by-product, be considered as a source of valuable nutrients and act as a functional food. This study
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing. 122:145-158
Whey protein products have been previously used as a surrogate to mimic fouling and cleaning processes of dairy production. The basic idea builds on the fact that the main components of milk fouling are whey proteins and that the process from the sol