Zobrazeno 1 - 10
of 10 525
pro vyhledávání: '"Whey protein isolate (WPI)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elham Ommat Mohammadi, Samira Yeganehzad, Mohammad Ali Hesarinejad, Mohsen Dabestani, Regine von Klitzing, Reinhard Miller, Emanuel Schneck
Publikováno v:
Colloids and Interfaces, Vol 8, Iss 2, p 25 (2024)
For years, cold plasma processing has been used as a non-thermal technology in industries such as food. As interfacial properties of protein play a remarkable role in many processes, this study investigates the effect of cold plasma on the foaming an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/303e5376c3364f65a58835d03ba8b802
Autor:
Wijaya, Wahyu *, Turan, Sevde, Setiowati, Arima Diah, Dewettinck, Koen, Patel, Ashok R., Van der Meeren, Paul *
Publikováno v:
In Food Structure October 2020 26
Autor:
Shi, Xueqian, Lee, Youngsoo
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering September 2020 281
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2019 244:11-20
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2018 83:61-71
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids July 2018 80:42-52
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2017 71:35-46
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2017 69:86-96
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2017 67:1-13