Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Wheat-barley composite flour"'
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 8, Iss 1 (2019)
Additions of barley flour alone or with combination of chestnut and acorn flour (30%; 30+5%; 30+10%) were aimed at increasing the dietary fibre content in wheat bread. In this regard, enhancement by acorn flour elevated the dietary fibre by a greater
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9720dccd87344642887cd434357b967a
Autor:
M. Hrušková, I. Švec
Publikováno v:
Scientia Agriculturae Bohemica, Vol 49, Iss 2, Pp 118-126 (2018)
Basic wheat-barley flour premixes (70 : 30 and 50 : 50) were enhanced by 5 and 10% of dehulled and hulled hemp seeds wholemeal or by 2 types of hemp fine flour. Barley flour (BF) decreased both protein content and quality by approximately 1.5 and 50%
Publikováno v:
Croatian journal of food science and technology
Volume 10
Issue 1
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 10, Iss 1, Pp 89-97 (2018)
Volume 10
Issue 1
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 10, Iss 1, Pp 89-97 (2018)
To elevate dietary fibre content in wheat bread, additions of barley flour were tested (30%) alone, and in combination with 5% or 10% of chestnut and acorn flour. Acorn flour elevated dietary fibre content more effectively than the chestnut flour did
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.