Zobrazeno 1 - 10
of 21 089
pro vyhledávání: '"Wheat leaf"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
Addressing the issues with insufficient multi-scale feature perception and incomplete understanding of global information in traditional convolutional neural networks for image classification of wheat leaf disease, this paper proposes a global local
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/680f4c57dc9c4d99bf823c9b26fd553d
Publikováno v:
AgriEngineering, Vol 6, Iss 3, Pp 2001-2022 (2024)
Improving agricultural productivity is essential due to rapid population growth, making early detection of crop diseases crucial. Although deep learning shows promise in smart agriculture, practical applications for identifying wheat diseases in comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63d94ff431064589ba9850d79b9cbc86
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Md. Fahim-Ul-Islam, Amitabha Chakrabarty, Sarder Tanvir Ahmed, Rafeed Rahman, Hyun Han Kwon, Md. Jalil Piran
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 12, Pp 109128-109156 (2024)
Wheat is one of the most extensively cultivated crops worldwide that contributes significantly to global food caloric and protein production and is grown on millions of hectares yearly. However, diseases like brown rust, septoria, yellow rust, and ot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f1dcc7d457945bf8b55fa68d61c2b56