Zobrazeno 1 - 10
of 2 467
pro vyhledávání: '"Wheat germ protein"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hamed Jamshidian, Ali Rafe
Publikováno v:
Chemical and Biological Technologies in Agriculture, Vol 11, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract d-limonene is a volatile compound widely used in food flavorings, but it is chemically unstable in the presence of air, light, moisture, and high temperatures. Coacervation is a well-established technique which involves the formation of biop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94a89eda0dbc485d93a14758cca3f46b
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 217-224 (2024)
Wheat germ protein (WGP) was extracted from wheat germ powder by alkali dissolution and acid precipitation, and WGP was modified by microwave and metal ion treatment. The functional properties, structure, and molecular mass of WGP before and after mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c3f95d2f8c143448c36b5b63480b25e
Autor:
Meckler, Joshua F.1 (AUTHOR) jfmeckler@ucdavis.edu, Levis, Daniel J.1 (AUTHOR) danjlevis@yahoo.com, Kong, Yanguo1 (AUTHOR), O'Donnell, Robert T.1 (AUTHOR), Vang, Daniel P.1 (AUTHOR), Tuscano, Joseph M.1,2 (AUTHOR) jtuscano@ucdavis.edu
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Jul2024, Vol. 25 Issue 14, p7866. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zohreh Didar, Mohammad Ali Hesarinejad
Publikováno v:
Chemical and Biological Technologies in Agriculture, Vol 10, Iss 1, Pp 1-19 (2023)
Abstract Background The aim of this study is to prepare wheat germ protein/Malva sylvestris leaf mucilage (WGPI/MSLM) biocomposite layers embedded with D-limonene nanoliposomes (NLP). The effects of WGPI/MSLM ratio (0.4–2.5), NLP (0–3%), and glyc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/651df250c5d3439f906bf7280a73f68d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.