Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Wheat bran-utilizing microbiota"'
Autor:
Kim De Paepe, Joran Verspreet, Mohammad Naser Rezaei, Silvia Hidalgo Martinez, Filip Meysman, Davy Van de Walle, Koen Dewettinck, Jeroen Raes, Christophe Courtin, Tom Van de Wiele
Publikováno v:
PeerJ, Vol 7, p e6293 (2019)
Undigestible, insoluble food particles, such as wheat bran, are important dietary constituents that serve as a fermentation substrate for the human gut microbiota. The first step in wheat bran fermentation involves the poorly studied solubilization o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a9754e4aed5480786893740520c35bc
Autor:
Filip J. R. Meysman, Silvia Hidalgo Martinez, Kim De Paepe, Mohammad Naser Rezaei, Jeroen Raes, Tom Van de Wiele, Christophe M. Courtin, Davy Van de Walle, Koen Dewettinck, Joran Verspreet
Publikováno v:
PeerJ
PEERJ
PeerJ, 7(1)
PeerJ, Vol 7, p e6293 (2019)
PEERJ
PeerJ, 7(1)
PeerJ, Vol 7, p e6293 (2019)
Undigestible, insoluble food particles, such as wheat bran, are important dietary constituents that serve as a fermentation substrate for the human gut microbiota. The first step in wheat bran fermentation involves the poorly studied solubilization o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.