Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Wetli, Herbert"'
Publikováno v:
In Chemistry & Biology 2006 13(9):965-972
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition November 2003 133(11):3592-3597
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wetli, Herbert Alexander
In this work a hydrophilic ethanolic extract of onion (Allium cepa L.) devoid of flavonoids was found to inhibit significantly bone resorption in vitro and in vivo, whereas the flavonoids, claimed to posses phytoestrogen-like properties, were devoid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::aa8ebf21f55224d9ce67fcf971530e9f
https://edoc.unibas.ch/251/
https://edoc.unibas.ch/251/
Publikováno v:
Biochemical Journal; 11/15/2016, Vol. 473 Issue 22, p4243-4254, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Various selected vegetables, fruits, mushrooms and red wine residue inhibit bone resorption in rats.
Autor:
M&uum;hlbauer, Roman C., Lozano, Annemarie, Reinli, Andreas, Wetli, Herbert, Mühlbauer, Roman C
Publikováno v:
Journal of Nutrition; Nov2003, Vol. 133 Issue 11, p3592-3597, 6p, 1 Chart, 8 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wetli HA; Laboratory for Phytopharmacology, Department of Clinical Research, University of Bern, Murtenstrasse 35, CH-3010 Bern, Switzerland., Brenneisen R, Tschudi I, Langos M, Bigler P, Sprang T, Schürch S, Mühlbauer RC
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2005 May 04; Vol. 53 (9), pp. 3408-14.