Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Wesolek, N."'
Autor:
Ficheux, A.S., Chevillotte, G., Wesolek, N., Morisset, T., Dornic, N., Bernard, A., Bertho, A., Romanet, A., Leroy, L., Mercat, A.C., Creusot, T., Simon, E., Roudot, A.C.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology April 2016 90:130-141
Autor:
Bernard, A., Houssin, A., Ficheux, A.S., Wesolek, N., Nedelec, A.S., Bourgeois, P., Hornez, N., Batardière, A., Misery, L., Roudot, A.C.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology February 2016 88:123-132
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology April 2015 78:159-169
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Magda Cm, Víctor Ro, Guadalupe del Crj, Wesolek N, Antonio Scm, Manuel Vo, Alain-Claude R, ra Rm, Estela Hc, Alej
Publikováno v:
Advances in Dairy Research.
In tropical areas of Mexico and the world mycotoxin-producing fungi grow in some cereals such as corn. These fungi can contaminate corn with Aflatoxin B1 and subsequently be consumed by dairy cows, which metabolize it into Aflatoxin M1. This toxin is
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wesolek, N., alain-claude Roudot
Publikováno v:
7th International Conference on Simulation in Food and Bio-Industries
FOODSIM 2012
FOODSIM 2012, Jun 2012, Freising, Germany. pp.67-71
Scopus-Elsevier
FOODSIM 2012
FOODSIM 2012, Jun 2012, Freising, Germany. pp.67-71
Scopus-Elsevier
International audience; Population exposure assessments to food contaminants are used to determine if there is a threat for human health. Exposure is calculated by multiplying for each individual the consumption by the contamination level and dividin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0a092948cd0e512b0671577dd493aebd
https://hal.univ-brest.fr/hal-00764630
https://hal.univ-brest.fr/hal-00764630
Publikováno v:
In Toxicology Letters 28 August 2013 221 Supplement:S223-S224