Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"Werner, Dalal"'
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry August 2020 173
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2017 223:62-71
Autor:
Pisano, Roberto, Rasetto, Valeria, Barresi, Antonello A., Kuntz, Florent, Aoude-Werner, Dalal, Rey, Louis
Publikováno v:
In European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics November 2013 85(3) Part B:974-983
Autor:
Delchier, Nicolas, Ringling, Christiane, Le Grandois, Julie, Aoudé-Werner, Dalal, Galland, Rachel, Georgé, Stéphane, Rychlik, Michael, Renard, Catherine M.G.C.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2013 139(1-4):815-824
Autor:
Luong, Ngoc-Du, Membré, J.-M, Coroller, Louis, Zagorec, Monique, Poirier, Simon, Chaillou, Stéphane, Desmonts, Marie- Hélène, Werner, Dalal, Cariou, Véronique, Guillou, Sandrine
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, In press, pp.109208. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2021.109208⟩
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, In press, pp.109208. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2021.109208⟩
International audience; Microbiological spoilage of meat is considered as a process which involves mainly bacterial metabolism leading to degradation of meat sensory qualities. Studying spoilage requires the collection of different types of experimen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::09545ca6bbd719385178d614f0b1bf43
http://hdl.handle.net/20.500.12278/38080
http://hdl.handle.net/20.500.12278/38080
Autor:
Werf, Remmelt, Walter, Catherine, Bietiger, William, Seyfritz, Elodie, Mura, Carole, Peronet, Claude, Legrandois, Julie, Werner, Dalal, Ennahar, Said, Digel, Fabien, Maillard-Pedracini, Elisa, Pinget, Michel, Jeandidier, Nathalie, Marchioni, Eric, SĂŠverine Sigrist, StĂŠphanie Dal
Additional file 1: Table S1. Food composition and food and beverage consumption.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::659c92ec3a5edf0ddac0869b45b1f448
Autor:
Marchioni Eric, Bringel Françoise, Izquierdo Esther, Horvatovich Peter, Hamon Erwann, Aoudé-Werner Dalal, Ennahar Saïd
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 11, Iss 1, p 63 (2011)
Abstract Background Lactic acid bacteria are commonly marketed as probiotics based on their putative or proven health-promoting effects. These effects are known to be strain specific but the underlying molecular mechanisms remain poorly understood. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/664974cfa7d140dc99100db96953655c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.