Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Wenyin Xia"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 3 of 3 pro vyhledávání: '"Wenyin Xia"'
1
Effects of freezing-thawing pretreatment combined with liquid nitrogen and dilute acid on the gelatinization of collagen
Autor: Ting Guo, Wenyin Xia, Yong Yu, Yuhao Zhang, Xueke Chen, Xiaoyi Li, Liang Ma
Publikováno v: International Journal of Biological Macromolecules. 118:435-441
The method of liquid nitrogen quick-freezing combined with dilute acid rapid-thawing was applied as a pretreatment to extract gelatins from pigskins, and the influence of HCl concentration (0–2% (v/v)) on the gelatinization of collagen in pigskins
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bba5fc55ca1fac801ba04444d1209a47
https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2018.06.106
Zobrazit plný text záznamu
2
Physicochemical and structural properties of composite gels prepared with myofibrillar protein and lecithin at various ionic strengths
Autor: Wenyin Xia, Xueke Chen, Xiaoyi Li, Liang Ma, Yuhao Zhang
Publikováno v: Food Hydrocolloids. 82:135-143
This study investigated the physicochemical and structural properties of composite gels prepared with porcine myofibrillar protein (MP) and lecithin at different NaCl concentrations. The results confirmed the existence of interactions between MP and
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b89be4a7d3eb4b5c9329db37046451bc
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2018.03.044
Zobrazit plný text záznamu
3
Effect of phospholipids on the physicochemical properties of myofibrillar proteins solution mediated by NaCl concentration
Autor: Lin Li, Wenyin Xia, Yi Sun, Hongjie Dai, Qiang Wang, Yuhao Zhang, Liang Ma
Publikováno v: LWT. 141:110895
In this study, the effect of phospholipids on the physicochemical properties of myofibrillar proteins (MP) solution was investigated at different NaCl concentration (0.3–0.7 mol/L). The results indicated the phospholipids addition increased the ave
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6fe0c71af4639184d7826db0ea1c45c0
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.110895
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 2 food
  • 2 food science
  • 2 food.ingredient
  • 2 hydrophobic effect
  • 1 01 natural sciences
  • 1 0106 biological sciences
  • 1 010608 biotechnology
  • 1 acid concentration
  • 1 acids
  • 1 biochemistry
  • 1 chemical engineering
  • 1 chemistry.chemical_classification
  • 1 chemistry.chemical_compound
  • 1 chromatography
  • 1 collagen
  • 1 cryopreservation
  • 1 dilute acid
  • 1 disulfide bond
  • 1 extraction (chemistry)
  • 1 freezing
  • 1 freezing thawing
  • 1 gelatin
  • 1 general chemical engineering
  • 1 general chemistry
  • 1 general medicine
  • 1 intermolecular force
  • 1 ionic bonding
  • 1 lecithin
  • 1 lipids (amino acids, peptides, and proteins)
  • 1 liquid nitrogen
  • 1 molecular biology
  • 1 myofibril
  • 1 nitrogen
  • 1 nuclear chemistry
  • 1 particle size
  • 1 phospholipid
  • 1 protein solubility
  • 1 salt (chemistry)
  • 1 salting out
  • 1 structural biology
  • 1 technology, industry, and agriculture
  • 1 viscosity
  • 1 water
  • 1 yield (chemistry)
  • 1 food hydrocolloids
  • 1 international journal of biological macromolecules
  • 1 lwt
  • 3 OpenAIRE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......