Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Weng, Minjie"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wu, Li, Li, Yibin, Chen, Shouhui, Yang, Yanrong, Tang, Baosha, Weng, Minjie, Shen, Hengsheng, Chen, Junchen, Lai, Pufu
Publikováno v:
Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 17, p2743, 16p
Publikováno v:
In Powder Technology December 2018 340:459-464
Autor:
Lai, Pufu, Xiao, Zheng, Li, Yibin, Tang, Baosha, Wu, Li, Weng, Minjie, Sun, Junzheng, Chen, Junchen
Publikováno v:
Molecules; Nov2023, Vol. 28 Issue 21, p7394, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 28 APR 2021
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e00121, Published: 28 APR 2021
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology (2021)
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e00121, Published: 28 APR 2021
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology (2021)
To study the effect of okra aqueous extract on the intestinal flora of diabetic rats. Taking normal SD rats as CK group, diabetic rats induced by 40 mg/(kg•bw) streptozotocin (STZ) intraperitoneally as M group, normal and diabetic rats gavaged with
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7bb15cd8756ee128562e8a9580072c38
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612021005018201&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612021005018201&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Powder Technology. 340:459-464
Microencapsulation improves the bioavailability and stability of phenolic compounds, while encapsulating agents affect the quality of microcapsules. In order to improve the stability and application range of phenolics from plum (Prunus salicina Lindl