Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Wendling, Aline"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meneguelli, Talitha Silva, Wendling, Aline Lage, Kravchychyn, Ana Claudia Pelissari, Rocha, Daniela Mayumi Usuda Prado, Dionísio, Ana Paula, Bressan, Josefina, Martino, Hércia Stampini Duarte, Tako, Elad, Hermsdorff, Helen Hermana Miranda
Publikováno v:
Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 18, p2917, 14p
Autor:
Silva Meneguelli, Talitha, Pelissari Kravchychyn, Ana Claudia, Lage Wendling, Aline, Paula Dionísio, Ana, Bressan, Josefina, Duarte Martino, Hercia Stampini, Tako, Elad, Miranda Hermsdorff, Helen Hermana
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition; 2024, p1-16, 16p
Autor:
Wendling, Aline, da Silva Bomfim, Natália, Araújo, Susilane, Almeida, Paulo Henrique, Grancieri, Mariana, Martino, Hércia, de Oliveira Barbosa Rosa, Carla, Hermsdorff, Helen
Background: Nuts are nutrient-dense foods, rich in unsaturated fatty acids, proteins, fiber, minerals, antioxidants and other phytochemicals. These oilseeds are part of the Mediterranean diet and are eaten as snacks, desserts or part of a meal. Dieta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::67208c431ec2d342dbebac7b38420ed4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wendling, Aline L., Crispim, Sandra P., Ribeiro, Sarah Aparecida V., Balbino, Karla P., Hermsdorff, Helen Hermana M.
Publikováno v:
Hemodialysis International; Jul2022, Vol. 26 Issue 3, p386-396, 11p
Autor:
Wendling, Aline Lage
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Conhecer o consumo alimentar é fundamental para o manejo da doença renal crônica (DRC) e prevenção de sintomas clássicos como uremia, hiperpotassemia, hiperfosfatemia e evitar futuras complicações. Essas complicações podem ser multifatoriai
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::757b1c117baf472a020950dbcc29cd78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.