Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Wen, Qinyou"'
Autor:
Xiong, Zixiao, Cao, Xiaohua, Wen, Qinyou, Chen, Zhiting, Cheng, Zuxin, Huang, Xinying, Zhang, Yangxin, Long, Chuannan, Zhang, Yi, Huang, Zhiwei
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology September 2019 131
Autor:
Wen Qinyou, Cao Xiaohua, Chen Zhiting, Xiong Zixiao, Liu Jianghong, Cheng Zuxin, Zheng Zhenghuai, Long Chuannan, Zheng Baodong, Huang Zhiwei
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 18, Iss 1, Pp 10-21 (2020)
In Asia, Monascus has been used in food fermentation for nearly a thousand years. It has attracted increasing attention in recent years due to its ability to produce a variety of important active substances such as monacolin K (MK) and pigments. MK i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3950d7d019784d6e8d216d5996e5b348
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.