Zobrazeno 1 - 10
of 159
pro vyhledávání: '"Welling, Gjalt W."'
Publikováno v:
In Anaerobe 2011 17(6):478-482
Autor:
He, Tao *, †, **, Priebe, Marion G †, Harmsen, Hermie JM *, Stellaard, Frans †, Sun, Xiaohong †, Welling, Gjalt W *, Vonk, Roel J †
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition January 2006 136(1):58-63
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Westra, Douwe F., Kuiperij, H.Bea, Welling, Gjalt W., Scheffer, Albert Jan, The, T.Hauw, Welling-Wester, Sytske
Publikováno v:
In Virology 15 August 1999 261(1):96-105
Publikováno v:
In Journal of Chromatography Library 1999 61:527-556
Publikováno v:
Journal of Chromatography Library
Publikováno v:
European Journal of Biochemistry. 5/2/78, Vol. 86 Issue 1, p209-217. 9p.
Autor:
Damen, Bram, Cloetens, Lieselotte, Broekaert, Willem F., Francois, Isabelle, Lescroart, Olivier, Trogh, Isabel, Arnaut, Filip, Welling, Gjalt W., Wijffels, Jan, Delcour, Jan A., Verbeke, Kristin, Courtin, Christophe M.
Publikováno v:
The Journal of Nutrition, 142(3), 470-477. Oxford University Press
Arabinoxylan oligosaccharides (AXOS) are studied as food compounds with prebiotic potential. Here, the impact of consumption of breads with in situ-produced AXOS on intestinal fermentation and overall gastrointestinal characteristics was evaluated in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::586c6b2ed790528049db17648707494a
https://research.rug.nl/en/publications/ff952a40-9fef-4bc8-8796-64a000ca3e1b
https://research.rug.nl/en/publications/ff952a40-9fef-4bc8-8796-64a000ca3e1b
Publikováno v:
HPLC of Macromolecules: A Practical Approach.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780199635719.003.0003
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.