Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Welker, D. L."'
Autor:
Broadbent, Jeffery R., Cai, H., Larsen, R. L., Hughes, J. E., Welker, D. L., De Carvalho, V. G., Tompkins, T. A., Ardo, Y., Vogensen, F., DeLorentiis, A., Gatti, M., Neviani, E., Steele, J. L.
Publikováno v:
Nutrition, Dietetics, and Food Sciences Faculty Publications
Lactobacillus helveticus CNRZ 32 is recognized for its ability to decrease bitterness and accelerate flavor development in cheese, and has also been shown to release bioactive peptides in milk. Similar capabilities have been documented in other strai
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1459::f2f0546fa3590bcb6ef4d6f0926282e7
https://digitalcommons.usu.edu/nfs_facpub/610
https://digitalcommons.usu.edu/nfs_facpub/610
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecular & General Genetics MGG; 1996, Vol. 253 Issue 1/2, p65-73, 9p
Publikováno v:
Current Genetics; Feb1998, Vol. 33 Issue 1, p77-82, 6p
Publikováno v:
International Dairy Journal; 2001, Vol. 11 Issue: 4-7 p433-439, 7p
Autor:
Welker, D. L., Williams, K. L.
Publikováno v:
Chromosoma; April 1981, Vol. 82 Issue: 3 p321-332, 12p
Publikováno v:
Molecular and Cellular Biology; February 1985, Vol. 5 Issue: 2 p273-280, 8p