Zobrazeno 1 - 10
of 192
pro vyhledávání: '"Welbaum, Gregory E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science; 2024, p1-14, 14p
Autor:
Wu Jian, Goodrich Katheryn M., Eifert Joseph D., Jahncke Michael L., O’Keefe Sean F., Welbaum Gregory E., Neilson Andrew P.
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 3, Iss 1, Pp 163-170 (2018)
Foodborne illnesses have been a heavy burden in the United States and globally. Many medicinal herbs have been cultivated in the US and many of which contain antimicrobial compounds with the potential to be used for food preservation. Methanol/water
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/402437ac5a584f20a02e762c04d0cb7f
Autor:
Lakoba, Vasiliy T.1 vtlakoba@vt.edu, Welbaum, Gregory E.2, Seiler, John R.3, Barney, Jacob N.1
Publikováno v:
NeoBiota. 11/16/2021, Issue 70, p1-21. 21p.
Publikováno v:
Seed Technology, 2016 Jan 01. 37(1), 43-51.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26625371
The sweet-basil (Ocimum basilicum L.) fruit/pericarp produces mucilage that engulfs the fruit and seed within minutes of hydration. Seed mucilage is produced by plant species that have adapted to arid, sandy soils. This study was conducted to determi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2485::00c6bd50ece7ea5fa06b4f4b947158aa
https://hdl.handle.net/10919/109735
https://hdl.handle.net/10919/109735
Autor:
Joel, Daniel M., Bar, Hilla, Mayer, Alfred M., Plakhine, Dina, Ziadne, Hammam, Westwood, James H., Welbaum, Gregory E.
Publikováno v:
Annals of Botany, 2012 Jan 01. 109(1), 181-195.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43576614