Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Wekell, M."'
10th International Conference on Harmful Algae, Oct. 21-25, 2002, St. Pete Beach, Florida, USA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1674::f43c330a3d77c16da3b862c3c8bae7e4
https://nrc-publications.canada.ca/eng/view/object/?id=d44e235e-ca5f-4e93-941b-07a2c32019ef
https://nrc-publications.canada.ca/eng/view/object/?id=d44e235e-ca5f-4e93-941b-07a2c32019ef
Autor:
Hammond, R., Bodgaer, D., Jackow, G., Minshew, P., Siegenthaler, C., Landsberg, J., Heil, D., Quilliam, M., Wechsler, D., Hall, S., Hawryluk, T., Wekell, M., Marcus, S., Wong, M. Y., Ruck, B., Rogers, H., McGeehin, M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1674::03753a8b4c53ed14780563798f3a0dbc
https://nrc-publications.canada.ca/eng/view/object/?id=22431b08-5d86-4d8f-8b6b-d0ba3e1f0a26
https://nrc-publications.canada.ca/eng/view/object/?id=22431b08-5d86-4d8f-8b6b-d0ba3e1f0a26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Analytica Chimica Acta; 2001, Vol. 438 Issue: 1-2 p123-129, 7p
Publikováno v:
The Journal of Nutrition; June 1980, Vol. 110 Issue: 6 p1274-1284, 11p
Publikováno v:
Bulletin of Environmental Contamination & Toxicology. May1977, Vol. 17 Issue 5, p512. 0p.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Nov/Dec1985, Vol. 50 Issue 6, p1732, 0p
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Jan/Feb1985, Vol. 50 Issue 1, p26, 0p
Autor:
Wekell, M. M., Matches, J. R., Abeyta, Jr., C., Kaysner, C. A., Peeler, J. T., Raghubeer, E. V., Stott, R. F.
Publikováno v:
Water Science & Technology; 1988, Vol. 20 Issue 6/7, p63, 0p
Autor:
Jinneman KC; Seafood Products Research Center, Food and Drug Administration, Bothell, Washington 98041, USA. kjinnema@ora.fda.gov, Wetherington JH, Hill WE, Omiescinski CJ, Adams AM, Johnson JM, Tenge BJ, Dang NL, Wekell MM
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 1999 Jun; Vol. 62 (6), pp. 682-5.