Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Weissensteiner, Roswitha"'
Autor:
Eriksson, Hanna, Fall, Nils, Ivemeyer, Silvia, Knierim, Ute, Simantke, Christel, Fuerst-Waltl, Birgit, Winckler, Christoph, Weissensteiner, Roswitha, Pomiès, Dominique, Martin, Bruno, Priolo, Alessandro, Caccamo, Margherita, Sakowski, Tomasz, Spengler Neff, Anet, Bieber, Anna, Schneider, Claudia, Alvåsen, Karin
Currently, dairy calves are most commonly separated from their dam within 24 hours after 28 birth. The interest for prolonged contact between dairy calves and lactating cows during early 29 life is increasing, but little is known about how farmers im
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::14198552f75359596e993c21df7441e4
https://orgprints.org/id/eprint/42910/
https://orgprints.org/id/eprint/42910/
Erhebung zur Nutzung von Daten in der Milchviehzucht - aktueller Stand und Weiterentwicklungsbedarf.
Autor:
WEIßENSTEINER, ROSWITHA1 weissensteiner@zuchtdata.at, FÜRST-WALTL, BIRGIT2, GSTÖTTINGER, F.3, EDER, H.4, JANACEK, R.5, KOBLMÜLLER, M.6, MAYERHOFER, M.1, PERNER, J.7, SCHAGERL, M.8, SCHODER, G.9, WITTEK, T.10, ZOTTL, K.6, EGGER-DANNER, CHRISTA1
Publikováno v:
Züchtungskunde. 2018, Vol. 90 Issue 2, p96-111. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Steininger, Franz, Fuerst, Christian, Fuerst-Waltl, Birgit, Gruber, Leonhard, Mayerhofer, Martin, Ledinek, Maria, Weissensteiner, Roswitha, Zollitsch, Werner, Zottl, Karl, Egger-Danner, Christa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6a612182ace036233db7d8f9eca222b8
Autor:
Weißensteiner, Roswitha
vorgelegt von Roswitha Weißensteiner Zsfassung in engl.Sprache Wien, Univ. für Bodenkultur, Diss., 2013 OeBB
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3758::00380199c4f97a164cc68b9ca8f286d2
Autor:
Abel, Sabine, Weissensteiner, Roswitha, Marien, Charlotte, Zollitsch, Werner, Sundrum, Albert
Eating quality of pork is to a high degree influenced by the intramuscular fat (IMF) content. In previous studies under standardized conditions the feeding strategy was identified as a main source of variation for the IMF content in pork. In this stu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ae58a1e3679cf8f4bc6a532680b7f0a9
http://orgprints.org/10402/
http://orgprints.org/10402/
Autor:
FUERST-WALTL, Birgit, WEISSENSTEINER, Roswitha, FUCHS, Klemens, GSTOETTINGER, Franz, HOERMANN, Max, JANACEK, Roman, KOBLMUELLER, Markus, MAYERHOFER, Martin, PERNER, Josef, SCHAGERL, Monika, SCHODER, Gottfried, WITTEK, Thomas, ZOTTL, Karl, OBRITZHAUSER, Walter, EGGER-DANNER, Christa
Publikováno v:
Acta Agriculturae Slovenica; 2016 Supplement 5, p7-11, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.