Zobrazeno 1 - 10
of 1 562
pro vyhledávání: '"Weissella paramesenteroides"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guimarães GM; Department of Microbiology, Biological Sciences Institute, Federal University of Minas Gerais, Minas Gerais, 31270-901, Belo Horizonte, Brazil., Costa K; Department of Microbiology, Biological Sciences Institute, Federal University of Minas Gerais, Minas Gerais, 31270-901, Belo Horizonte, Brazil., da Silva Santana Moura C; Department of Genetics, Ecology, and Evolution, Biological Sciences Institute, Federal University of Minas Gerais, Belo Horizonte, Minas Gerais, 31270-901, Brazil., Moreira SED; Department of Microbiology, Biological Sciences Institute, Federal University of Minas Gerais, Minas Gerais, 31270-901, Belo Horizonte, Brazil., Marchiori JM; Department of Microbiology, Biological Sciences Institute, Federal University of Minas Gerais, Minas Gerais, 31270-901, Belo Horizonte, Brazil., de Menezes Santos ACP; Department of Microbiology, Biological Sciences Institute, Federal University of Minas Gerais, Minas Gerais, 31270-901, Belo Horizonte, Brazil., Batista RRA; Department of Microbiology, Biological Sciences Institute, Federal University of Minas Gerais, Minas Gerais, 31270-901, Belo Horizonte, Brazil.; Center for Drug Research and Development, Biological Sciences Institute, Federal University of Minas Gerais, Belo Horizonte, Minas Gerais, 31270-901, Brazil., Queiroz-Junior CM; Center for Drug Research and Development, Biological Sciences Institute, Federal University of Minas Gerais, Belo Horizonte, Minas Gerais, 31270-901, Brazil., Raposo JDA; Department of Pharmaceutical Sciences, College of Pharmacy, Federal University of Minas Gerais, Belo Horizonte, Minas Gerais, 31270-901, Brazil., Braga FC; Department of Pharmaceutical Sciences, College of Pharmacy, Federal University of Minas Gerais, Belo Horizonte, Minas Gerais, 31270-901, Brazil., Caliari MV; Department of General Pathology, Biological Sciences Institute, Federal University of Minas Gerais, Belo Horizonte, Minas Gerais, 31270-901, Brazil., Nunes ÁC; Department of Genetics, Ecology, and Evolution, Biological Sciences Institute, Federal University of Minas Gerais, Belo Horizonte, Minas Gerais, 31270-901, Brazil., Fagundes CT; Department of Microbiology, Biological Sciences Institute, Federal University of Minas Gerais, Minas Gerais, 31270-901, Belo Horizonte, Brazil.; Center for Drug Research and Development, Biological Sciences Institute, Federal University of Minas Gerais, Belo Horizonte, Minas Gerais, 31270-901, Brazil., Neumann E; Department of Microbiology, Biological Sciences Institute, Federal University of Minas Gerais, Minas Gerais, 31270-901, Belo Horizonte, Brazil. eneumann@icb.ufmg.br.
Publikováno v:
Probiotics and antimicrobial proteins [Probiotics Antimicrob Proteins] 2024 Nov 27. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 27.
Autor:
Özdemir, Akın, Şahin, Engin
Publikováno v:
In Tetrahedron 12 June 2023 139
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xing Wan, Timo M. Takala, Vy A. Huynh, Susanna L. Ahonen, Lars Paulin, Johanna Björkroth, Tarja Sironen, Ravi Kant, Per Saris
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
Weissella strains are often detected in spontaneously fermented foods. Because of their abilities to produce lactic acid and functional exopolysaccharides as well as their probiotic traits, Weissella spp. improve not only the sensorial properties but
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d75a4b64966040fc8da28279786ff968
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.