Zobrazeno 1 - 10
of 278
pro vyhledávání: '"Weissbrodt P"'
Autor:
Antonella Piaggio, Srilekha Mittapalli, David Calderón-Franco, David Weissbrodt, Jules van Lier, Merle de Kreuk, Ralph Lindeboom
Publikováno v:
Water Science and Technology, Vol 88, Iss 9, Pp 2344-2363 (2023)
This study investigates the effects, conversions, and resistance induction, following the addition of 150 μg·L−1 of two antibiotics, sulfamethoxazole (SMX) and trimethoprim (TMP), in a laboratory-scale micro-aerated anaerobic membrane bioreactor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97acd74dea73499b8372b9aa974e120e
Publikováno v:
Climate Risk Management, Vol 44, Iss , Pp 100591- (2024)
Mountain permafrost warming resulting from climate change increases gravitational hazards. This interdisciplinary study compares the networks of actors involved in managing such hazards in three regions of the European Alps. Interviews were conducted
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c7b5f0529f9497386725091041a2c0e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 10, p 897 (2023)
Whey has applications in food, beverages, personal care products, pharmaceuticals, and the medical sector. However, it remains a massive dairy residue worldwide (160.7 million m3 year−1), with high organic and nutrient loads. About 42% is used for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f4600d98df049e4920ecd70224b30f0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.