Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Weinbreck, Fanny"'
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2008 18(5):566-573
Autor:
Harthoorn, Lucien F., Ruijschop, Rianne M.A.J., Weinbreck, Fanny, Burgering, Maurits J., Wijk, Rene A. De, Ponne, Carina T., Bult, Johannes H.F.
Publikováno v:
In Food Quality and Preference 2008 19(7):644-650
Publikováno v:
In Current Opinion in Colloid & Interface Science 2004 9(5):340-349
Autor:
van de Velde, Fred *, Weinbreck, Fanny, Edelman, Marijke W, van der Linden, Erik, Tromp, R.Hans
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces 2003 31(1):159-168
This thesis studied the interactions between food ingredients under acidic conditions (like in yoghurt or in soft drinks for instance). In the chapters 2, 3, and 4, the author investigated the conditions under which a complex was formed between posit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::95b176bc9ab58489c48af049d8724fe8
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/785
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/785
Autor:
Weinbreck, Fanny, Wientjes, Roland H. W., Nieuwenhuijse, Hans, Robijn, Gerard W., de Kruif, Cornelus G.
Publikováno v:
Journal of Rheology; 2004, Vol. 48 Issue 6, p1215-1228, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Food Science & Technology Research Journal / Majallah-i Pizhūhishhā-yi ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī-i Īrān; 2021, Vol. 17 Issue 4, p437-449, 13p
El libro «Fundamentos de interacciones intermoleculares de proteínas de interés industrial» es una herramienta para el aprendizaje en la fundamentación de interacciones intermoleculares y la capacidad de las proteínas para formar sistemas dispe
Nanomaterials contain some unique properties compared to their bulk. Their unique properties are due to the chemical nature of the material, small size, and surface functionalization. Along with control over size, the functionalization of nanomateria