Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Wei Zengyu"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 23, Iss 2, Pp 121-128 (2019)
Carbon dioxide (CO2) injury is one of the key cause affecting the sales of fresh-cut apples during the sales period. The method to warn the time till occurring CO2 injury would be convenient for businesses and consumers, but so far, no one has paid a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed4d6d88a224463388cc0b303f5582da
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 23, Iss 1, Pp 55-62 (2019)
In order to study the quality changes and shelf life of chitosan coated eggs during storage, the quality, gas chamber diameter, yolk coefficient and the quality change of Hough unit during storage were measured at temperature of 5, 20 and 35 ℃. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7823efc0f314a7faf453e979d6f0451
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 21, Iss 2, Pp 63-72 (2017)
In this paper, the quality changes of fresh dumpling wrappers during storage were studied by measuring the changes of microbial growth, color, pH, texture, cooking property, moisture content and distribution of raw dumpling wrappers. The correlation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc8d28c9c82d4b3294dfec708e4c782b
Autor:
Chen, Hongbin, Liu, Ji, Chen, Manli, Wei, Zengyu, Yuan, Jinjin, Wu, Wenwen, Wu, Zhiyun, Zheng, Zhijian, Zhao, Zijun, Lin, Qiang, Liu, Nan
Publikováno v:
In Clinical Nutrition July 2024 43(7):1816-1831
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.