Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"Wei Shiwei"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 13, Pp 17-25 (2024)
Lettuce is rich in various phenolic acids and flavonoids, making it a good source of dietary polyphenols. This study measured the contents of total phenols and flavonoids and antioxidant capacity of 50 varieties of lettuce (34 green lettuce varieties
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e894db06197f4a7387c72ce5666b8266
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Electrochimica Acta 1 August 2023 458
Publikováno v:
In Applied Surface Science 15 July 2023 625
Publikováno v:
In Renewable Energy July 2023 211:895-902
Autor:
Hameed, Muhammad Khalid, Umar, Wajid, Razzaq, Ali, Wei, Shiwei, Niu, Qingliang, Huang, Danfeng, Chang, Liying
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 May 2023 315
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wei, Shiwei, Deng, Xiaoyang, Li, Wei, Liu, Kai, Wang, Jianxing, Zhao, Heming, Wang, Xiaoguang
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 1 January 2023 455
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.