Zobrazeno 1 - 10
of 170
pro vyhledávání: '"Wei, Zhencheng"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 14, Pp 29-36 (2023)
In the present study, pre-digested puffed rice flours with different dextrose equivalent (DE) values were prepared by using enzymatic pretreatment and extrusion, and their gelatinization characteristics, physicochemical and structural properties were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ee4a1f6a37943f784813cdfbc0454e1
Autor:
Zhou, Pengfei, Liu, Weiqi, Zhang, Yan, Liu, Guang, Zhao, Zhihao, Zhang, Mingliang, Wei, Zhencheng, Tang, Xiaojun, Li, Ping, Deng, Yuanyuan, Zhang, Mingwei, Guo, Zheng
Publikováno v:
In LWT 1 November 2023 189
Autor:
Yao, Yueyue, Li, Ping, Deng, Yuanyuan, Wei, Zhencheng, Zhang, Yan, Tang, Xiaojun, Liu, Guang, Zhao, Zhihao, Zhou, Pengfei, Zhang, Mingwei
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2023 18
Autor:
Wang, Zhiming, Deng, Yuanyuan, Zhang, Yan, Wei, Zhencheng, Wan, Zhili, Li, Chao, Tang, Xiaojun, Zhao, Zhihao, Zhou, Pengfei, Li, Ping, Liu, Guang, Zhang, Mingwei
Publikováno v:
In LWT 15 June 2023 183
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luo, Lijuan, Wang, Zhiming, Deng, Yuanyuan, Wei, Zhencheng, Zhang, Yan, Tang, Xiaojun, Liu, Guang, Zhou, Pengfei, Zhao, Zhihao, Zhang, Mingwei, Li, Ping
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2022 397
Autor:
Wang, Zhiming, Ma, Yongxuan, Chen, Hualei, Deng, Yuanyuan, Wei, Zhencheng, Zhang, Yan, Tang, Xiaojun, Li, Ping, Zhao, Zhihao, Zhou, Pengfei, Liu, Guang, Zhang, Mingwei
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2022 387
Autor:
Deng, Yuanyuan, Ma, Yongxuan, Liu, Huijuan, Zhang, Yan, Wei, Zhencheng, Liu, Guang, Tang, Xiaojun, Jia, Xuchao
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2022 372
Autor:
Deng, Yuanyuan, Liu, Guang, Zhang, Huimin, Zhou, Pengfei, Tang, Xiaojun, Li, Ping, Zhao, Zhihao, Zhang, Yan, Wang, Zhangying, Wei, Zhencheng, Zhang, Mingwei
Publikováno v:
NPJ Science of Food; 6/20/2024, Vol. 8 Issue 1, p1-16, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.