Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Wei, Yafeng"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2022 114
Publikováno v:
Agriculture; Basel; Dec2024, Vol. 14 Issue 12, p2178, 16p
Publikováno v:
In Surface & Coatings Technology 15 August 2020 395
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 August 2020 242
Autor:
Zhang, Peng1 (AUTHOR), Wei, Yafeng1 (AUTHOR), Li, Rui1 (AUTHOR), Wan, Yuqin1 (AUTHOR), Zhang, Xinyue1 (AUTHOR), Ouyang, Xiao1 (AUTHOR), Wang, Guojun1 (AUTHOR), Ma, Ning1 (AUTHOR) nma@hrbeu.edu.cn, Wei, Hao1 (AUTHOR) weihao@hrbeu.edu.cn
Publikováno v:
Macromolecular Materials & Engineering. Jan2021, Vol. 306 Issue 1, p1-9. 9p.
Publikováno v:
Analytical Methods. 13:3059-3067
β-Conglycinin, composed of three subunits (α', α and β), is the main allergen of soy protein which can cause severe allergic reactions, such as diarrhea, decreased growth performance and even death. Among them, the β subunit is more stable and d
Publikováno v:
Archives of Agronomy & Soil Science; Feb2023, Vol. 69 Issue 2, p314-325, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.