Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"Wei, Huamao"'
Autor:
Wang, Zhufen, Liu, Siqi, Yang, Wenge, Geng, Jie-Ting, Huang, Tao, Wei, Huamao, Qiao, Zhaohui, Jia, Ru
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2024 461
Autor:
Wang, Jingxuan, Li, Peng, Di, Xue, Lu, Hongmei, Wei, Huamao, Zhi, Shuai, Fewer, David P., He, Shan, Liu, Liwei
Publikováno v:
In European Journal of Medicinal Chemistry 5 December 2024 279
Autor:
Liu, Siqi, Wang, Zhufen, Yang, Wenge, Huang, Tao, Geng, Jie-Ting, Wei, Huamao, Gao, Yuanpei, Jia, Ru
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2025 158
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2024 439
Autor:
Yang, Jingjing, Huang, Peiyuan, Sun, Bolun, Yang, Wenge, Ou, Changrong, Yuan, Chunhong, Huang, Tao, Wei, Huamao
Publikováno v:
In Food Research International January 2024 175
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 15, Pp 181-195 (2023)
To investigate the effect of pre-cooking treatment on the quality of swimming crab (Portunus trituberculatus) meat during frozen storage, the differences in the quality of group C (control without any treatment), group H-F (heating followed by frozen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/180ca86107ee46f4b21c0ea3a86be3f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2023 408
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2023 51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.